fbpx

ActivePure® TEHNOLOGIJA

Varna. Učinkovita. Dokazana. Certificirana.

ActivePure® je ekskluzivna okoljska tehnologija, ki lahko reši številne vsakodnevne težave onesnaženja zraka in površin v zaprtih prostorih. Tradicionalne pasivne tehnologije, kot je HEPA, uporabljajo filtracijske ali elektrostatične sisteme, ki odstranjujejo nečistoče le, če in ko potujejo skozi čistilno enoto. Ti tradicionalni filtrirni sistemi lahko pomagajo do neke mere zmanjšati onesnaženost zraka, vendar pa nikakor ne zmanjšajo površinske kontaminacije in kontaminantov v zraku. Naša lastniška tehnologija ActivePure® aktivno cilja na kontaminante v zraku in na površinah ter jih učinkovito odstranjuje ob stiku.

NASA

Tehnologija ActivePure® izhaja iz NASA tehnologije. Temelji na različici tehnologije, ki jo je NASA prvotno razvila za uporabo na Mednarodni vesoljski postaji, in je po vsem svetu priznana kot edina certificirana vesoljska tehnologija v svojem razredu. To tehnologijo lahko dobite samo pri nas.

Učinkovitost naprave

Tehnologija ActivePure® je v številnih testih in študijah dosledno dokazala svojo sposobnost varnega nadzora in nevtralizacije kontaminantov, kot so virusi, bakterije, plesni, glive in hlapne organske spojine, ne da bi škodovala ljudem, živalim in rastlinam.

Brez Ozona

Dokazano je, da tehnologija ActivePure® ne ustvarja ozona, saj deluje in lahko dejansko pomaga zniževati naravni ozon, saj ustvarja varne super okside (O2-), ki posledično odstranjujejo škodljive patogene.

Ubije več kot 99,9% SARS-CoV-2 v zraku, kar v 3 minutah!

Dokazano uničuje vse vrste mikrobov, med njimi tudi Covid-19 virus. Več kot primerna za alergike, astmatike in osebe z oslabljenim imunskim sistemom.

Čistilno razkužilna naprava na osnovi vodikovega peroksida. Popolnoma neškodljiva ljudem, živalim in okolju. Uničuje bakterije, viruse, glive, plesni, prah in ostale mikrobe. Testirana proti uničenju virusa Covid-19. Možnost delovanja 24/7. Nudi pokritost notranjega okolja do 200m2.

ActivePure®

Naša tehnologija se uspešno in varno uporablja v bolnišnicah, domovih, zdravniških ordinacijah, profesionalnih športnih objektih in drugih ustanovah po Sloveniji in celem svetu.

podružnic po svetu
millijonov kupcev
držav po svetu

NASA patent, ki trenutno zaseda 38. mesto v »Space Technology Hall of Fame«, je ena od mnogih tehnologij rojenih na področju vesolja. ActivePure® je strateška tehnologija, pri kateri zrak ob vhodu v napravo zaporedoma opravi tri postopke:

  • čiščenje,
  • sterilizacija 
  • obogatitev z razkužili na osnovi vodikovega peroksida.

Način delovanja naprave omogoča neprekinjeno dekontaminacijo zraka v zaprtih prostorih, kar preprečuje
bakterijsko in virusno preživetje v zraku in na izpostavljenih površinah. 

ActivePure® in Koronavirus

V trenutnem času pandemije virusa Covid-19 je razkuževanje pisarn, poslovnih in ostalih prostorov med katere vsekakor spadajo tudi zdravstvene ustanove, pomembno tako za paciente, obiskovale kot tudi zaposlene. Trenutno priporočilo veleva nenehno razkuževanje predmetov, ki se jih dotika veliko število ljudi kot na primer vrata, stoli, ograje, kljuke, ročaji, držaji, kar zahteva čas, dodatno delovno silo in porabljen material. Poleg tega je potrebno imeti ustrezna zaščitna delovna oblačila, da ne pride do prenosa virusa. Dodatno velja omeniti, da je dnevno razkuževanje prostorov ob istočasni prisotnosti pacientov in ostalega osebja zgolj površinsko. Ministrstvo za zdravje Slovenije, NIJZ in tudi WHO priznava etanol, natrijev hipoklorit (varikina) in vodikov peroksid kot edino ustrezno sanitarno metodo za dezinfekcijo površin. Ozon ni priznan kot ustrezno dezinfekcijsko sredstvo, saj škodi ljudem in okolju.

Certifikat »NASA Space Foundation« je bil predmet številnih raziskav znanstvenih študij proti različnim vrstam onesnaževalcev, vključno s H1N1, SARS, glivami, virusi, bakterijami itd.

lifemed-space-technology-hall-of-fame

BEYOND GUARDIAN AIR IN PURE&CLEAN

Na podlagi več laboratorijskih raziskav je bilo potrjeno, da lahko korona virus preživi na površinah pet do šest dni, ob idealnih pogojih celo do 28 dni; ter v zraku tudi do 5 ur. Oseba, ki je tako prisotna v prostoru v katerem je prisotna tudi okužena oseba ima velike možnost za okužbo. Mnogo naprav ponuja rešitev glede razkuževanja, vendar slabost teh naprav je, da je faza razkuževanja prisotna samo ko naprava deluje pa še takrat mora kontaminiran zrak dejansko preiti skozi napravo, da se prekuži oziroma morajo osebe zapustiti prostore za več ur, kar je na dnevni ravni tako rekoč nemogoče. Ko naprava ni več aktivna se pričnejo bakterije, virusi in ostali mikrobi ponovno kopičiti. Na ta način ne moremo bili nikoli prepričani ali je prostor in zrak prekužen ali ne. 

Da bi si prihranili zgoraj omenjene nevšečnosti in mikrobe permanentno uničili vam ponujamo rešitev v obliki čistilno-razkužilne enote Beyond Guardian Air in Pure&Clean – novosti na področju razkuževanja. Enoti vsebujeta 4 stopnje razkuževanja.

LIFEMED REŠITEV ZA VAS

Alergije, astma?
Oslabljen imunski sistem?
Visok pritisk in pulz?
Slabo počutje, utrujenost, pomanjkanje energije?
Oteženo dihanje?
Zatohlost, neprijeten vonj hišnih ljubljenčkov?

Čistilno razkužilna naprava na osnovi vodikovega peroksida. Popolnoma neškodljiva ljudem, živalim in okolju. Uničuje bakterije, viruse, glive, plesni, prah in ostale mikrobe. Testirana proti uničenju virusa Covid-19. Možnost delovanja 24/7. Nudi pokritost notranjega okolja do 200m2.

Enoti s sproščanjem zdrave koncentracije vodikovega peroksida in kisika dokazano uničuje alergene in s tem lajša vsakdan pljučnim bolnikom, alergikom, astmatikom ter ljudem z oslabljenim imunskim sistemom.

Popolnoma neškodljivo za zdravje ljudi, živali in okolja.

Osebno vam predstavimo delovanje ActivePure® tehnologije

Lahko nam pošljete tudi elektronsko sporočilo na office@lifemed.si 

Pokličite in rezervirajte termin

064 177 985

Raziskave

TEHNOLOGIJA ACTIVEPURE® JE DOKAZALA SVOJO UČINKOVITOST PRI ZMANJŠEVANJU KONTAMINANTOV PRISOTNIH NA POVRŠINAH IN V ZRAKU

white-blood-cell-cell-blood-cell-blood-45239.jpeg

WHO - Svetovna zdravstvena organizacija

Tehnologija ActivePure® zmore odstraniti 95,99% RNA virusov v samo 30 minutah in 99,99% RNA virusov v samo 60 minutah. Trenutno je patent ActivePure® edina priznana tehnologija za čiščenje in dezinfikacijo zraka in površin , ki je bila učinkovito testirana v boju proti virusom in bakterijam, priznana s strani WHO (Svetovne zdravstvene organizacije).

• Naprava lahko sanira prostore do 200 m2 površine
• Naprava ne more odstraniti plesni in/ali prahu s površin
• Naprava ne deluje kot klimatska naprava
• Naprava ne deluje kot razvlažilnik zraka
• Naprava ne proizvaja ozona

lifemed-activepure-tehnologija-kako-deluje

ActivePure® testiranje medicinske enote

Na podlagi laboratorijskih preiskav podatki večkrat dokazujejo, da je tehnologija ActivePure® najmočnejša tehnologija, ki so jo kdaj koli odkrili na področju čiščenja in razkuževanja zraka in površin.

lifemed-RNA-virus-99-9
lifemed-DNA-virus-99-995
lifemed-activepure-rna-virus

Znanstveni dokazi

NOVA TESTIRANJA MEDICINSKE ENOTE ACTIVEPURE®

Testiranja so opravljena v raziskovalnih in inženirskih laboratorijih aerosolov v skladu s protokoli FDA v FDA Certified Compliant Laboratory Net Log Erwinia Reduction of Bacillus Globigii (bakterijske spore), Staphylococcus Epidermidis, Phi-X174 virusa bakteriofaga virusa Bioaerosol, MS2 bakteriofaga virusa bioaerosol.

Znanstveni podatki večkrat kažejo, da je ActivePure® najmočnejša tehnologija za čiščenje zraka in površin, ki so jo kdaj koli odkrili

Rezultati laboratorijskih testov

0 minut
Vsebnost RNA in DNA virusov, bakterij plesni, gliv 100%
po 30 min delovanja tehnlogije ActivePure®
> 99,99%
Po 60 min delovanja tehnologije ActivePure®
> 99,999%
lifemed-activepure-dna-virus

Poskrbite za čist zrak in dobro počutje

ActivePure® edina priznana tehnologija za čiščenje in dezinfekcijo zraka in površin , ki je bila učinkovito testirana v boju proti virusom in bakterijam

Ste našli kaj zase? Verjamemo, da vam z osebnim prikazom olajšamo odločitev!

Kontaktirajte nas in se dogovorite za obisk našega predstavnika.

Scroll to Top