Beyond Guardian Air
&
Pure & Clean

Proizvoda podjetja Aerus
Izdelke Aerus s tehnologijo ActivePure® v Sloveniji distribuira izključno Lifemed doo, prvi pooblaščeni prodajalec na našem ozemlju, družbe Vitha Group s.p.a., ki ima ekskluzivno prodajo čistil ActivePure® po vsej Evropi.

Beyond Guardian Air in Pure & Clean delujeta s strateško tehnologijo ActivePure®, pri kateri zrak ob vhodu v napravo zaporedoma opravi tri postopke: čiščenje, sterilizacija in obogatitev z razkužili na osnovi vodikovega peroksida. Način delovanja naprave omogoča neprekinjeno dekontaminacijo zraka v zaprtih prostorih, kar preprečuje bakterijsko in virusno preživetje v zraku in na izpostavljenih površinah.

Edinstvena tehnologija, ki jo uporabljata Beyond Guardian Air in Pure & Clean je Active Pure®, NASA-in patent, ki trenutno zaseda 38. mesto v »Space Technology Hall of Fame«, je le ena izmed mnogih tehnologij rojenih na področju vesolja.

Pure & Clean
in
Beyond Guardian Air

ubijeta več kot 99,9% SARS-CoV-2 v zraku, kar v 3 minutah!

ActivePure® proizvodi so na voljo v dveh različnih prenosnih enotah, kar omogoča, da prilagodite rešitev za vsako sobo v vaši hiši ali pisarno v podjetju.

Tehnologija ActivePure® pri obeh deluje enako, svetovanje za izbiro enote pa temelji na velikosti površine, ki jo želite zaščititi.

Beyond Guardian Air

Edini čistilec zraka na trgu, ki uporablja ekskluzivno kombinacijo tehnologij, vključno z generatorjem ionov, zapečatenim/zaprtim filtrom boljšim od HEPA standarda, fotokatalitsko oksidacijo in našo lastniško tehnologija ActivePure®, preizkušeno v univerzitetnih laboratorijih in katerih učinkovitost je bila dokazana proti bakterijam, virusom, plesnim in glivam, prisotnim v zraku in na površinah.

beyond_guardian_miljo4

Pure & Clean

Pure & Clean združuje pet naravnih procesov v en preizkušen tehnološki sistem, ki pomaga očistiti zrak, ki ga dihate, in površine, ki se jih dotaknete, brez uporabe ozona.

ASP-MAIN-3-5f0884c5d1fa4
lifemed-activepure-kako-deluje
Dekontaminira do 200 M2

Beyond Guardian Air lahko kontinuirano dekontaminira okolje do 200 kvadratnih m2.

Filtrirna ogljikova plast

Ogljikova plast predhodno filtrira vonjave in delce tudi večjih dimenzij

Generator ionov

Generator ionov ustvarja električne naboje v filtru

Usmerjen dovod zraka

Zahvaljujoč ekskluzivni kombinaciji tehnologij zajame 99,97% delcev, prisotnih v zraku in površinah do velikosti 0,1 mikrona

lifemed-beyond-guardian-air-anim
UVC svetloba

UVC svetloba deluje kot razkuževalna svetilka

Usmerjanje delcev proti filtru

4-stopenjski, dvojni sesalni ventilator usmerja delce proti filtru

ActivePure® tehnologija

priznana kot certificirana vesoljska tehnologija vesoljske fundacije, ki uničuje vse onesnaževalce v zraku in na površinah

Nepremočljiv polipropilenski filter

zajema 99,97% delcev do velikosti 0,1 mikrona, z boljšo zmogljivostjo kot HEPA standard

Tehnologija ActivePure® prečiščuje in sanira zrak in površine pred vsemi onesnaževalci, vključno z virusi in bakterijami 24/7

Rešitev za dom, pisarno, šolo, vrtec, plesne šole, učilnice, predavalnice, kozmetične salone, frizerske salone, domove za ostarele, bolnišnice, zdravstvene domove, muzeje, ipd.

lifemed-beyond-guardian-air-rb
lifemed-activepure-tehnologija-galerija.jpg

Beyond Guardian Air

Uporabite tehnologijo ActivePure® da dobite boljšo kakovost zraka in odpraviti vse nečistoče na površinah.
Zahvaljujoč ekskluzivni kombinaciji tehnologij zajame 99,97% delcev, prisotnih v zraku in površinah do velikosti 0,1 mikrona

PURE & CLEAN

Aerus Pure & Clean združuje pet naravnih procesov v en preizkušen tehnološki sistem, ki pomaga očistiti zrak, ki ga dihate, in površine, ki se jih dotaknete, brez uporabe ozona.

PREDNOSTI

  • Tehnologija ActivePure® uniči več kot 99% vseh onesnaževalcev v zraku in na površinah
  • Zmanjša alergene in škodljive snovi, ki jih lahko sprožijo alergijski in astmatični simptomi
  • Osveži zrak in odstrani neprijetne vonjave v zaprtih okoljih, ni predmet kroženja zraka
  • Odstrani umazanijo in prah za lažje čiščenje
  • prostorov
  • Prenosni, namestitev ni potrebna
  • Uničuje hlapne organske spojine, dim in vonjave brez uporabe ozona

Poskrbite za čist zrak in dobro počutje

ActivePure® edina priznana tehnologija za čiščenje in dezinfekcijo zraka in površin , ki je bila učinkovito testirana v boju proti virusom in bakterijam

Scroll to Top