fbpx

Najmočnejša tehnologija za čiščenje

ZRAKA IN POVRŠIN

Ubije več kot 99,9% SARS-CoV-2 v zraku, kar v 3 minutah!

Beyond Guardian Air in Pure & Clean

lifemed-beyond-guardian-air-rb

ACTIVEPURE

Tehnologija ActivePure

ActivePure® je ekskluzivna okoljska tehnologija, ki lahko reši številne vsakodnevne težave onesnaženja zraka in površin v zaprtih prostorih. Tradicionalne pasivne tehnologije, kot je HEPA, uporabljajo filtracijske ali elektrostatične sisteme, ki odstranjujejo nečistoče le, če in ko potujejo skozi čistilno enoto. 

Učinkovitost naprave

Tehnologija ActivePure® je v številnih testih in študijah dosledno dokazala svojo sposobnost varnega nadzora in nevtralizacije kontaminantov, kot so virusi, bakterije, plesni, glive in hlapne organske spojine, ne da bi škodovala ljudem, živalim in rastlinam.

Nasa

Tehnologija ActivePure® izhaja iz NASA tehnologije. Temelji na različici tehnologije, ki jo je NASA prvotno razvila za uporabo na Mednarodni vesoljski postaji, in je po vsem svetu priznana kot edina certificirana vesoljska tehnologija v svojem razredu. To tehnologijo lahko dobite samo pri nas.

Brez Ozona

Dokazano je, da tehnologija ActivePure® ne ustvarja ozona, saj deluje in lahko dejansko pomaga zniževati naravni ozon, saj ustvarja varne super okside (O2-), ki posledično odstranjujejo škodljive patogene.

Poskrbite za čist zrak in dobro počutje!

Scroll to Top

Pure&Clean napravo lahko prejmeš že od 69€ na mesec dalje

Beyond napravo lahko prejmeš že od 89€ na mesec dalje