fbpx

DNK Test

Naš DNK test pomaga določiti, katerim tveganjem je oseba najbolj izpostavljena, in je edini DNK test na svetu, ki analizira celotno zaporedje DNK!

Najpopolnejši in najnaprednejši DNK testi na svetu

Rezultati naših testov so razdeljeni v 4 velike skupine

Poročilo o zdravju in počutju

Naše poročilo o zdravju in dobrem počutju, ki so ga ustvarili zdravniki in klinični genetiki, analizira vašo DNK in podatke o zaporedju pretvori v jasne in uporabne informacije za vaše zdravje.
Ponujamo vam informacije o genetskem tveganju za več kot 160 bolezni in stanj (vključno z dednimi raki, srčnimi boleznimi, presnovnimi motnjami, splošnimi boleznimi in stanji, kot so diabetes, celiakija, slepič, ledvični kamni, ulcerozni kolitis). Uporabite pridobljene nasvete in informacije, da se lotite preventivne poti, ki traja vse življenje.

Hranilno poročilo

Z znanjem in zavedanjem, kako vaše telo presnavlja ogljikove hidrate in maščobe, boste lahko ugotovili, kako sestaviti svoj popoln obrok. Ugotovili boste, do katere hrane ste nestrpni ali nenaklonjeni, in ugotovili prehransko in fizično potrebe vašega telesa. Vzemite svoje zdravje v roko z našimi prilagojenimi prehranskimi nasveti, ki temeljijo na vašem genskem sestavu. Z Anima Genomics boste odklenili moč svojih genov in sprejeli nov pristop k prehrani.

Poročilo o znanstveni ustreznosti

Anima Genomics Scientific Fitness Report je bilo razvito v sodelovanju z znanstveniki, trenerji in profesionalnimi športniki. Naš cilj je svetovati o vrsti telesne vadbe, ki jo boste sprejeli, da boste svoj trening čim bolj povečali. Telo je inteligenten stroj, ki se ga je treba naučiti uporabljati, zlasti ko gre za telesno aktivnost. Pridobite osebni nasvet, kako ga najbolje optimizirati.

Farmakogenomično poročilo

Z našim poročilom o farmakogenomiji lahko končno ugotovite, kako se vaše telo odziva na jemanje več kot 125 zdravil. Kolikokrat vam je zdravnik rekel: “Preizkusimo to zdravilo in poglejmo, kaj se bo zgodilo?” Z našimi DNK testi vam bo zdravnik lahko predpisal najprimernejša zdravila, ki temeljijo na vaši genetski sestavi. To predstavlja pravo Kopernikovo revolucijo v medicini.

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje!

Scroll to Top

Najbolj zanseljiv DNK test na svetu lahko prejmeš že od 79€ na mesec dalje