fbpx

DNK Test

Naš DNK test pomaga določiti, katerim tveganjem je oseba najbolj izpostavljena, in je edini DNK test na svetu, ki analizira celotno zaporedje DNK

DNK testi prikazujejo podrobna in koristna poročila pri zagotavljanju maksimalne možne kvalitete zdravja in preprečevanju poslabšanja le tega v obdobju celotnega življenja.

Projekt “Anima Genomics” je italijanski, saj je nastal v sodelovanju dveh mednarodnih odličnosti, ki imata svoje produktivno srce v Aquili. To sta Dante Labs, multinacionalka, specializirana v zaporedju DNK in covid testih in brisov ter Vitha Group, ena največjih italijanskih podjetij v sektorju poslovnih mrež.

Sintetični laboratorij Dante Labs 

Dante Labs je vodilno podjetje na področju genomike, predhodnica svetovne znanstvene panorame. Ponujajo najbolj popolne in najnaprednejše DNK teste na svetu, ki lahko pripravijo podrobna in uporabna poročila za pot zdravja in preprečevanja, ki traja vse življenje.

Dante Labs verjame v pomen znanja kot temeljni človeški element in uspelo mu je pridobiti dostopnost vsem.

Uporablja najnaprednejše tehnologije za zaporedje naslednje generacije (NGS) in laboratorijsko avtomatizacijo. Vse za ustvarjanje rezultatov odlične kakovosti in natančnosti.

Dante Labs je vodilno genomično podjetje s kupci v 97 državah.
Najboljše organizacije na področju genomike so njihove stranke.

03A-A-WEB

Analizirajte svoj DNK 100%

Izboljšajte si življenje z edinim testom na svetu, ki analizira 100% vaš DNK

Test Anima Genomics vam omogoča, da odkrijete ves svoj DNK, knjiga, ki vsebuje podatke, potrebne za optimalno delovanje kompleksnega stroja, ki je značilen za delovanje vsakega živega organizma.

Dejansko test DNK, ki je molekula v obliki vijačnice in se nahaja znotraj celic, predstavlja knjižico za vzdrževanje telesa, ki bo navajala življenjski slog, s katerim želimo preprečiti bolezni in motnje, h katerim je človek genetsko nagnjen.

Z zaporedjem genoma bo mogoče spremeniti pristop ljudi do zdravstvenega varstva, ki bo prešel iz reaktivnega v proaktivni. Iz tega razloga se bomo lahko preventivno ukvarjali in ne bomo šli k zdravniku šele, ko se bodo že pojavili prvi simptomi, lahko bomo vedeli, katera zdravila in kateri odmerki so najprimernejši za našo osebo, ne da bi poskušali in imeli neželene učinke , bomo vedeli, kakšen življenjski slog je za nas primernejši, da bomo dosegli boljšo kakovost življenja in večjo življenjsko dobo ter imeli možnost ciljanega presejanja, bomo imeli določene odgovore z odpravo hipoteznih iger, zaradi katerih bomo izgubili veliko časa preden ugotovite patologijo in začnete zdravljenje.

Rezultati naših testov so razdeljeni v 4 velike skupine:

1-removebg-preview

Poročilo o zdravju in počutju

Naše poročilo o zdravju in dobrem počutju, ki so ga ustvarili zdravniki in klinični genetiki, analizira vašo DNK in podatke o zaporedju pretvori v jasne in uporabne informacije za vaše zdravje.
Ponujamo vam informacije o genetskem tveganju za več kot 160 bolezni in stanj (vključno z dednimi raki, srčnimi boleznimi, presnovnimi motnjami, splošnimi boleznimi in stanji, kot so diabetes, celiakija, slepič, ledvični kamni, ulcerozni kolitis). Uporabite pridobljene nasvete in informacije, da se lotite preventivne poti, ki traja vse življenje.

2-removebg-preview

Poročilo o znanstveni ustreznosti 

Anima Genomics Scientific Fitness Report je bilo razvito v sodelovanju z znanstveniki, trenerji in profesionalnimi športniki. Naš cilj je svetovati o vrsti telesne vadbe, ki jo boste sprejeli, da boste svoj trening čim bolj povečali. Telo je inteligenten stroj, ki se ga je treba naučiti uporabljati, zlasti ko gre za telesno aktivnost. Pridobite osebni nasvet, kako ga najbolje optimizirati.

3-removebg-preview

Hranilno poročilo

Z znanjem in zavedanjem, kako vaše telo presnavlja ogljikove hidrate in maščobe, boste lahko ugotovili, kako sestaviti svoj popoln obrok. Ugotovili boste, do katere hrane ste nestrpni ali nenaklonjeni, in ugotovili prehransko in fizično potrebe vašega telesa. Vzemite svoje zdravje v roko z našimi prilagojenimi prehranskimi nasveti, ki temeljijo na vašem genskem sestavu. Z Anima Genomics boste odklenili moč svojih genov in sprejeli nov pristop k prehrani.

4-removebg-preview

Farmakogenomično poročilo

Z našim poročilom o farmakogenomiji lahko končno ugotovite, kako se vaše telo odziva na jemanje več kot 125 zdravil. Kolikokrat vam je zdravnik rekel: “Preizkusimo to zdravilo in poglejmo, kaj se bo zgodilo?” Z našimi DNK testi vam bo zdravnik lahko predpisal najprimernejša zdravila, ki temeljijo na vaši genetski sestavi. To predstavlja pravo Kopernikovo revolucijo v medicini.

Naši testi

Odkrivanje svojih genetskih različic je danes najboljši način za proaktiven pristop k vašemu zdravju.

Z našimi testi lahko s preprostim vzorcem sline določimo genetsko tveganje za več kot 160 bolezni in stanj. Poleg tega kvantificiranje genskega tveganja spremlja priprava osebnega preventivnega načrta, ki vas bo vodil po poti, ki bo za vedno izboljšala vaš obstoj.

RAZLIKE MED DVIMI VRSTAMA PRESKUSOV

ZLATI KIT
Anima GenomicsGold je kodirajoči del genoma, kar pomeni, da bere le gene, ki se manifestirajo in vplivajo na vidne genetske informacije.
Ta komplet je priporočljiv za vse ljudi, ki želijo raziskati vidno situacijo (težave, povezane z razvojem / rastjo, malformacijami itd.)

PLATINSKI KIT
Anima Genomics Platinum je celoten genom, vključuje tako kodirani kot nekodirani del, zato lahko rečemo, da vključuje komplet Gold.
Z drugimi besedami, paket Platinum vsebuje tudi vse tiste gene, ki se ne manifestirajo, lahko pa pomagajo drugim genom, da se manifestirajo.
Ta komplet je priporočljiv za vse ljudi, ki vizualno nimajo patologij.

OBDOBJE
Genomski podatki so izjemno močno orodje.
Dejansko se geni s časom ne spreminjajo. Spreminja se razvoj znanosti, ki vsak dan odkrije nekaj več o človeški DNK.
Redno obveščanje bi pomenilo sledenje najnovejšim znanstvenim novicam.

Platinum Kit vam ponuja samodejni načrt nadgradnje za prvih 5 let. Občasno se bodo vaša poročila posodabljala na podlagi pravkar zaključenih študij na znanstvenem področju, informacije v njih pa se bodo samodejno spreminjale. Kasneje bo mogoče posodobiti na posebno zahtevo.

1_X1Yk-h-ILOhCo2UwrsT_Tg-removebg-preview
Genomika in farmacija

Z našimi DNK testi vam bo zdravnik lahko predpisal najprimernejša zdravila, ki temeljijo na vaši genetski dediščini.

Genomika in šport

S pomočjo DNK dvignite svoj trening na naslednjo stopnjo. Učinkovit vpogled v izbiro pravih vaj, optimizacijo treninga

najbolj popolni in napredni DNK testi na svetu

Zagotavljajo podrobna in koristna poročila pri zagotavljanju maksimalne možne kvalitete zdravja in preprečevanju poslabšanja le tega v trajanju celotnega življenja.

telo
Genomika in prehrana

Poskrbite za svoje zdravje z našimi prilagojenimi prehranskimi nasveti, ki temeljijo na vašem genskem sestavu.

Genomika, zdravje in dobro počutje

Spoznajte več kot 70 pogojev, ki botrujejo k vašemu dobremu počutju. Spoznajte genetsko tveganje za več kot 160 bolezni in stanj (vključno z dednim rakom, srčnimi boleznimi, presnovnimi motnjami, diabetesom, celiakijo, slepič, ledvičnimi kamni, ulceroznim kolitisom).

Navodila za test DNK Anima Genomics

1-removebg-preview

Umijte si zobe in počakajte 30 minut, preden vzamete vzorec sline. Med čakanjem NE jejte, kadite, pijte ali žvečite žvečilk.

2-removebg-preview

Odstranite lij za zbiranje in epruveto iz embalaže in previdno odvijte pokrovček ter ne razlivajte tekočine. Shranite pokrovček in nežno privijte lij na epruveto, ne da bi ga preveč zategnili.

3-removebg-preview

Epruveto napolnite s slino do druge bele črte (brez mehurčkov). Ne napolnite preveč.

4-removebg-preview

Odstranite lij iz epruvete in privijte pokrovček. Lij vrzite v smeti. Epruveto 5 sekund nežno tresite.

kako prejeti rezultate

Dovolj je le vzorec sline, da je rezultat hiter in ima največjo garancijo zasebnosti.
Paket pripravite tako, da vstavite cev v škatlo, škatlo vstavite v kuverto DHL, ki je že žigosana, prejeta s kompletom, in zaključite prevzem preko povezave v e-poštnem sporočilu, ki ste ga prejeli od DHL.

1. Ustvarite svoj osebni račun GENOME MANAGER (https://genome.dantelabs.com/login)

2. Uporabite svoj e-poštni naslov in registrirajte svoj kitID (to je številka, ki jo najdete na cevki za zbiranje sline) v razdelku register your kit.
3. Če imate več kot en komplet, vzorcu dodajte vzdevek, da boste lažje vedeli, čigave rezultate boste prejeli.

4. Ko bodo rezultati pripravljeni, boste prejeli e-pošto.

Pojdite in preverite rezultate v svojem računu GENOME MANAGER.
1_X1Yk-h-ILOhCo2UwrsT_Tg-removebg-preview

Naredite analizo svojega DNK

Izboljšajte si življenje z edinim testom na svetu, ki analizira 100% vaše DNK

za vec kot 160 bolezni in stanj

Teste DNK opravlja laboratorij Dante Labs, kateri poseduje najbolj napredne tehnologije na področju »Next Generation Sequencing«, ter največji in najnaprednejši center genomike v Evropi. Naše poslanstvo je omogočiti sleherni stranki najboljše individualne genske rešitve po dostopni ceni.

Scroll to Top