fbpx

GRATIS

KAVNI APARAT

Naroči kavne kapsule The Coffy Way in prejmi kavni aparat brezplačno in obveznosti!

The CoffyWay® - »Made In Italy«

The Coffy Way kapsule

Paleta mešanic kave, primernih za vsak okus in v skladu s potrebami najzahtevnejšega potrošnika. 

Uživajte ob pitju kave v udobju lastnega doma The CoffyWay®.

Na voljo tudi različne linije kapsul za kavne aparate:

•A MODO MIO® •DOLCEGUSTO® •NESPRESSO®

Skrbno praženje in posebna embalaža ohranjata prvotne lastnosti dragocenih mešanic nedotaknjene. Odlično kakovost surovine zagotavlja lastna proizvodnja.

Naša filozofija je neprekosljiva kakovost sveže pražene in pripravljene kave, ki v vaši skodelici The CoffyWay® pristane nespremenjena, polna arome in okusa.

Na voljo več vrst kavnih kapsul

100% Arabica (Parana')

Izvira iz regije v Braziliji, bogata z rekami, po kateri je kava tudi dobila ime. Zaradi kombinacije okusov in arom oreščkov je mešanica presenetljivo okusna in zanimiva. Nota grenkega kakava je vetrovnost skupaj z drugimi vplivi, ki se ujemajo s poreklom plemenite kave Arabica.

Sestava: 100% Arabica

Prezioso (Cremoso)

Glavno mesto Kameruna, zahodna obala osrednjega dela afriške celine, tu zaživi raznovesje zalinjenih in sadnih arom. Mešanici, iz katere je sestavljana, Robusta in Arabica, pražimo ločeno, da izboljšamo njuni posebnosti in dobimo željeno kremnost.

Sestava: 50% Robusta, 50% Arabica

Intenso (Saigon)

Kava je ime dobila po mestu v Vietnamu, katerega kulturo bogati francoski pridih še iz časa kolonialnega obdobja. Močna mešanica vztraja na nebu z močnimi notami čokolade. Prisotnost kave Robusta daje grenkobo in značaj tej idealni kavni za ponovni zagon.

Sestava: 90% Robusta, 10% Arabica

Deca

Brez kofeina ne pomeni brez okusa. Na nebu sta tako okus kot obstojnost enaka kot pri tradicionalni kavi; grenkoba Robuste in aromatičnost Arabice. Brez kofeina je možno uživanje kave brez ogrožanja spanja. Pričnite sanjariti, tako da uživate v okroglosti in harmoniji te mešanice.

Sestava: 60% Robusta brezkofeinska, 40% Arabica brezkofeinska

Združite koristno z dobrim in ob nakupu kavnih kapsul prejmite kavni aparat brezplačno!

Scroll to Top

Naroči kavne kapsule in prejmi kavni aparat z doživljensko garancijo!