fbpx

Proizvodi

LifeMed d.o.o.

Naj vam predstavimo

Naše poslanstvo

Podjetje LifeMed d.o.o. je prva pooblaščena podružnica podjetja Vitha Group v Sloveniji. Vitha Group S.p.a. je delniška družba, ki jo je leta 2011 ustanovila skupina podjetnikov, ki sodelujejo v sektorju korporativnega mreženja, z ekskluzivo na izbranih izdelkih za dobro počutje in zdravstveno preventivo. Po letih skupnih izkušenj in mednarodno izvedenih projektih smo zdaj prisotni v 400 pisarnah v Italiji in v drugih 21 državah sveta.

Ustanovitelji podjetja Lifemed d.o.o. smo se odločili, da bomo zbrali ideje in energijo ter ustvarili veliko in edinstveno delovno skupino s sedežem v Sežani, ki ima za prednostno nalogo dobro počutje in zdravje strank. Hkrati LifeMed d.o.o. ponuja poslovne priložnosti vsem, ki se želijo posvetiti svoji osebni in poklicni rasti in s tem prispevati k podjetju s poudarjanjem njegovega potenciala.

V luči tega konteksta ima naš projekt dva cilja: 

– družinam zagotoviti prvokakovostne izdelke za dobro počutje in zdravstveno preventivo, ki smo jih skrbno izbrali na podlagi ministrskih spričeval ter kakovosti izdelave in uporabljenih materialov;

– zagotoviti poslovno priložnost za ustanovitev novih podružnic na slovenskem ozemlju, brez kakršnih koli finančnih investicij koncesionarjev. Naš cilj je v neverjeten projekt vključiti navadne ljudi, ki se lahko z delom, vztrajnostjo in zavzetostjo ter spoštovanjem poslovne etike usposobijo za samostojne podjetnike, vendar aktivno vključene v upravljanje matične družbe. Dejansko projekt Vitha omogoča, da koncesionarji postanejo delničarji same družbe.

Pooblaščeni koncesionarji, ki bodo upravljali naslednje pisarne v Sloveniji, bodo ambiciozni podjetniki, ki se bodo odločili, da bodo stavili vse na svojo željo in priložnost za uresničitev poslovne ideje, ki temelji na kakovosti izdelkov, zaslugah strokovnjakov in nenazadnje zadovoljstvu strank.

logo_lifemed_novo

LIFEMED proizvodi

Čistilno-razkužilna naprava

Deluje na podlagi vodikovega peroksida, uničuje viruse, bakterije, alergene, glive, plesni, dim, neprijetne vonjave, hlapne organske spojine, prah, smod, dlake in ostale mikrobe

DNK test

Ugotovi katerim tveganjem je oseba bolj podvržena. Edini DNK test na svetu, ki analizira celotno sekvenco DNK. S preprostim vzorcem sline določimo genetsko tveganje

Protibolečinska podloga

Vključuje 7 tehnologij, ki blagodejno vplivajo na osebe z zdravstvenimi težavami. Celi in preprečuje bolečino.

Ležišče iz patentiranega materiala

Doživljenski izdelek za kvaliteto spanja. Vesoljsko ležišče z blazino - produkt NASE Uporabljena je nadgradnja spominske pene.

Prodaja kavnih kapsul

The CoffyWay® 100% italijanska blagovna znamka z neprekosljivo kakovostjo sveže pražene kave, polne arome in okusa.

Prečiščevalna Naprava Vode COSMOS

Poskrbi da bo vaša voda brez vsebnosti mikrobov, kar blagodejno vpliva na človekovo počutje. Koristi pri več kot 170 oblikah bolezni.

Ste našli kaj zase? Verjamemo, da vam z osebnim prikazom olajšamo odločitev!

Kontaktirajte nas in se dogovorite za obisk našega predstavnika.

Poskrbite za čist zrak in dobro počutje

ActivePure® edina priznana tehnologija za čiščenje in dezinfekcijo zraka in površin , ki je bila učinkovito testirana v boju proti virusom in bakterijam

Scroll to Top