fbpx

Protibolečinska podloga

ANTIOKSIDATIVNA PROTIBOLEČINSKA PODLOGA -NADVLOŽEK
PRVORAZREDNI MEDICINSKI PRIPOMOČEK, priljubljen v zdravstvu in pri športnikih

Lahko izboljša zdravstveno stanje in kakovost življenja osebe, kar učinkovito prispeva k izboljšanju zadrževanja spanja pri zaznavanju bolečine, s splošnim izboljšanjem površinske cirkulacije.

Pomoč vsem, s posebnimi podrobnostmi za ljudi s problematičnimi informacijami in športnimi sposobnostmi. Te prednosti izkoriščajo študijo in izrecno se vam zahvaljujemo za sinergijsko predstavitev tehnologije, vgrajene v napravo, in to na naraven način, preprosto s končno rešitvijo situacije in naprave. (RDM: 1530811).

Kombinacija 7 tehnologij omogoča, da naša podloga deluje na različne dejavnike, kar nam pomembno izboljša splošno počutje.

CELI IN PREPREČUJE BOLEČINO 74 bolezni / stanj človeškega telesa (išias, artritis, vnetje sklepov, artroza in kila)

lifemed-protibolecinska-podloga

ANTIOKSIDANTI + VITAMINI IN MINERALI + AMINO KISLINE - PROSTI RADIKALI

Podloga v telo sprošča antioksidante s protivnetnimi in anti-age učinki, vitamine B, A in E, aminokisline, minerale kot so magnezij, kalcij, kalij, fosfor, železo in jod, ki reminalizirajo kožo, anti-age tretma na koži, učinki tudi na ljudeh ki trpijo zaradi alergij in kožnih bolezni, kot je atopijski dermatitis.

• Operacija, poškodba?
• Nezadovoljivo psihofizično počutje?
• Visok pritisk?
• Utrujenost, težave s spancem?
• Potrtost, depresija, tesnoba?
• kronične bolečine, artritis, vnet karpalni kanal?
• Osteoporoza, osteopenija?
• Atopijski dermatitis?
• Zmanjšana tvorba kolagena, zmanjšan imunski
odziv, zvišana raven kortizola tako
imenovanega »stresnega« hormona, zvišana
raven glukoze?….

lifemed-protibolecinska-podloga2

MATERIAL JE BIOKERAMIKA

Ta material ogromno uporabljajo pri športih, še posebej športniki triatlona. Ima teksturo čebeljega satovja, ki deluje kot ogledalo in ti povrne vso energijo, ki jo tvoje telo porabi. Tvoje telo medtem ko spiš oddajaš energijo v obliki toplote. Biokeramika  v podlogi ti povrne to energijo! Prav zaradi tega jo športniki veliko uporabljajo pri treningih, ker jim da več energije, elana, manj bolečin, pri tekmovanjih pa ni dovoljena, ker jo tretirajo kot dopping (ki sicer dene dobro, ampak ti da toliko energije, kot da bi bil priključen na naravni polnilec). Torej omogoča, da se zbudiš spočit, regeneriran in se zato tudi drugače soočiš z dnevom pred teboj.

lifemed-protibolecinska-podloga4.jpg

PODLOGA USTVARJA UMETNO POLARIZACIJO

Ne vem, če veste, ko se spi z glavo obrnjeno na S in nogami proti J se najbolje spi. Vendar nimamo vsi možnost obračati postelje kot se nam zapaše. VZAMEŠ KOMPAS. Podloga ustvarja umetno polarizacijo, kar pomeni, da ima podloga v notranjosti napravo v zgornjem in spodnjem delu, ki omogoči spanje z glavo obrnjeno na S in nogami na J in tako omogoča boljšo prekrvavitev v telesu (bolje počivaš). PODLOGO OBRAČAS S KOMPASOM. Pomaga tudi pri težavi nemirnih nog ali če osebi mrtvinči kak del telesa. Preventivno deluje tudi na infarkte in možganske kapi, v glavnem vse kar je povezano s cirkulacijo krvi.

lifemed-protibolecinska-podloga-magnetoterapija.jpg

JE PROTIBOLEČINSKA 

Priznana s strani Ministrstva za zdravje. Po vsej površini, ves čas ko gor počivaš, magnetni trakovi v notranjosti delajo magnetoterapije na statični osnovi (kot fizioterapevt).

lifemed-protibolecinska-podloga5.jpg

NAPREDNO ZDRAVLJENJE Z MAGNETOTERAPIJO

Za hujša stanja (npr. po operaciji) ali kronično bolezen, se lahko zadaj poveže na napravo za napredno zdravljenje z magnetoterapijo. Te naprave se da najeti v lekarni ali kupiti pri nas, dela pa intenzivno magnetoterapijo 6h ponoči in potem se sama ugasne.  NAMEN JE ZMANJŠANJE BOLEČIN!

lifemed-protibolecinska-podloga6.jpg

FARADAYEVA KLETKA (prostor, ki izločuje električno polje in je kot dokaz za Gaussov zakon)

lifemed-protibolecinska-podloga7.jpg

MEDENINASTA KROGLICA ki odvaja statično elektriko iz nas.

ANTIOKSIDANTI + VITAMINI IN MINERALI + AMINOKISLINE – BREZPLAČNI RADIKALI

Sproščanje antioksidantov v telesu s protivnetnimi in protivnetnimi učinki, vitamini B, A in E, aminokisline se sproščajo, da povzročajo kalorije in otopelost s preostalim učinkom na telo, minerali, kot so magnezij, kalcij, kalij, fosfor , železo, ki blaži kožo, zdravljenje staranja kože, učinkuje tudi na tiste, ki trpijo zaradi alergij in kožnih bolezni, kot je atopijski dermatitis.

lifemed-slovenija-protibolecinska-podloga
Protibolecinska-podloga-STOIA

Protibolečinska podloga - rešitev za Vaše probleme

Edina podloga, ki uporablja kar 7 različnih naravnih tehnologij za krepitev zdravja in imunskega sistema

Možnost tako najema kot tudi nakupa podloge

Scroll to Top